Historik

Det började med att sex personer gärna ville börja spela badminton i Onsala. För att få någon tid i en hall var de tvungna att bilda en klubb. Klubben bildades 1972 under namnet Badmintonklubben Siken (4 av medlemmarna bodde då på Sikens Gård). Namnet ändrades sedan till Onsala badmintonklubb.

Just nu…

Klubben har sedan starten utvecklats och erbjuder bra träningsmöjligheter. Vi är nu ca 100 aktiva medlemmar som har roligt tillsammans, på träningar och tävlingar. Vi har träning för såväl ung som gammal, tävlingssugen eller motionsspelare. Vår hemmaarena är Rydethallen i Onsala.

Medlems/träningsavgifter 2023-2024

KategoriAvgift/år
Nybörjare900 kr
Fortsättningsgrupp 1500 kr
Motionär1400 kr
Seniorer2100 kr
Familjeavgift3500 kr
Stödjande medlem100 kr

Inbetalning av säsongsavgiften görs till BG 192 – 6237. Fyll i belopp, födelseår och adress på alla i familjen som skall vara medlemmar. Har ni en emailadress vill vi gärna ha den också.

Tävlingsavgift

Klubben sponsrar huvuddelen av medlems startavgift och eventuell licensavgift för deltagande i tävlingar förutom nedanstående avgift som kommer att tas ut per kategori(singel, dubbel eller mixed) vid anmälan till tävling.

Startavgift

Spelare som anmäler sig till tävlingar med startavgift betalar till klubben:

ÅldersgruppAvgift
Ungdom75:-/kategori
Senior150:-/kategori
Spelarlicens

Spelare som behöver spelarlicens betalar följande engångsbelopp till klubben:

ÅldersgruppAvgift
Ungdom50 -100 kr beroende på åldersklass
Senior160 kr

Klubben fakturerar medlem ovanstående avgift vid säsongsslut.

Drogpolicy

Klicka här för att komma till Onsala Badmintons drogpolicy.


Vägbeskrivning

Rydethallen

Från avfart nr 59 på E6 söderut från Göteborg kör mot Onsala ca 8 km. Vid Onsala kyrka och rondellen håller ni vänster mot Gottskär. Vid nästa T-korsning sväng höger mot Mariedal och efter ca 1 km tag vänster vid skylt Rydets fritidsanläggning.
Google Maps

Kaparhallen (Kaparskolan)

Från avfart nr 59 på E6 söderut från Göteborg kör mot Onsala ca 8 km. Vid Onsala kyrka och rondellen tar ni första höger och kör ett par hundra meter. På vänster sida har ni Kapareskolan.
Google Maps